Autorijschool Den Haag

Home / Autorijschool Den Haag

Autorijschool Den Haag

Ben jij woonachtig in een Zuid-Hollands stad en een vrouw van 16,5 of ouder op zoek naar een leuke rijschool? Zoek niet langer, Lady Rijles is waar je moet zijn voor toffe instructeurs, rijles op je eigen tempo en een hoog slagingspercentage.

Autorijschool Zuid-Holland

Onze rijscholen zitten verspreid door heel Zuid-Holland en bieden een hoop mogelijkheden. Niet alleen geven wij reguliere rijles, maar ook spoedopleidingen van 3 dagen en rijles in een automaat. Vrouwen die met faalangst te maken hebben kunnen bij ons terecht voor een speciale rij-opleiding en als je al een tijdje niet gereden hebt kunnen wij je helpen met een opfriscursus.

Rijles Zuid-Holland

De Lady Rijles rij-instructeurs rijden in de volgende plaatsen:

  • Rijlessen Den Haag
  • Rijlessen Rotterdam
  • Rijlessen Leiden
  • Rijlessen Dordrecht

Een losse les van 30 minuten kost bij ons 20 euro, maar je kunt ook kiezen voor een lespakket met rijlessen van 8, 17, 26 of 34 lessen. Wil jij graag je instructeur leren kennen door middel van een  proefles? Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl om een afspraak te maken met de rijschool in jouw stad. Wie weet zit jij straks achter het stuur in een van onze lesauto’s en leer je de wegen van Zuid-Holland zelf kennen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.