Autorijschool Groningen

Home / Autorijschool Groningen

Autorijschool Groningen

Ben jij een vrouw, 16,5, woonachtig in Groningen en op zoek naar een leuke rijschool om rijles te volgen? Kom dan lessen bij Lady Rijles waar we jou de weg op begeleiden op jouw eigen leertempo met een toffe instructeur.

Autorijschool Groningen

Ben je op zoek naar een rijschool speciaal voor vrouwen? Lady Rijles biedt jou die optie! Bij onze rijschool geven we rijles speciaal voor vrouwen. Niet alleen reguliere autorijles, maar ook les in een automaat, spoedopleidingen van 3 dagen om binnen een week je rijbewijs te halen, opfriscursussen en een speciale rij-opleiding voor mensen met faalangst. Daarnaast bieden we de keuze tussen losse lessen of een lespakket.

Lessen in Groningen

Lady Rijles geeft rijles in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en dat in de volgende plaatsen:

  • Rijlessen Groningen
  • Rijlessen Assen
  • Rijlessen Emmen
  • Rijlessen Hoogeveen
  • Rijlessen Heerenveen
  • Rijlessen Leeuwarden

Woon jij in een van deze steden of daar in de buurt? Dan kun jij komen lessen bij Lady Rijles al vanaf 20 euro! Door onze RIS aanpak, verzekeren we onze studenten van een hoog slagingspercentage waardoor jij straks met gemak, en op je eigen leertempo, je praktijkexamen haalt en dat roze pasje scoort. Interesse? Plan een proefles in door te bellen naar 06 – 432 56 990 of te mailen naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.