Autorijschool Maastricht

Home / Autorijschool Maastricht

Autorijschool Maastricht

Op zoek naar een toffe rijschool in Limburg om jouw rijvaardigheden uit te testen op de zuidelijke wegen? Lady Rijles heeft verschillende rijscholen in Limburg en is op zoek naar vrouwen zoals jij die niet bang zijn om achter het stuur te kruipen en het Limburgse verkeer te navigeren.

Autorijschool Limburg

Onze instructeurs bij Lady Rijles geven rijles speciaal voor vrouwen en als jij een vrouw bent van 16,5 jaar of ouder dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan jou helemaal klaarstomen via de modules van RIS om jou te kunnen verzekeren van dat roze pasje als je opgaat voor je praktijkexamen. Je kunt bij ons je rijbewijs al in 3 dagen halen of er rustig op je eigen tempo over doen.

Rijles Limburg

Wat kan je bij onze Lady Rijles rijscholen in Limburg verwachten? Reguliere autorijlessen vanaf 20 euro op jouw eigen leertempo, les met een automaat in plaats van een schakelauto, spoedopleidingen van 3 dagen, betalingsmogelijkheden in termijnen, speciale trajecten voor mensen met faalangst, toffe instructeurs en een hele fijne lesauto. Woon jij in één van de onderstaande plaatsen?

  • Rijles Roermond
  • Rijles Heerlen
  • Rijles Maastricht
  • Rijles Venlo

Bel dan nu 06 – 432 56 990 om een proefles in te plannen of mail je vraag naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.