De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijlessen Amsterdam: leer autorijden bij Lady Rijles

Welkom bij Lady Rijles, de rijschool voor vrouwen. Wij bieden rijlessen in verschillende gebieden in Nederland. Je kunt ook bij ons terecht voor rijlessen Amsterdam. Wij leren je autorijden op een juiste manier en stomen je klaar voor het praktijkexamen van het CBR. Wij verzorgen lessen op een manier die fijn is voor jou. Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan even verder, we vertellen je graag meer over onze rijlessen Amsterdam. 

Waarom rijlessen Amsterdam volgen bij onze rijschool?

Wij snappen dat het halen van je rijbewijs een spannend proces kan zijn. Autorijden is natuurlijk helemaal nieuw als je begint met het volgen van rijlessen. Daarom beginnen we altijd met de basis van autorijden. Je leert de auto en de instructeur kennen voordat je de weg op gaat. Wij werken enkel met ervaren en vriendelijke instructeurs. Zij begeleiden jou op een manier die jij fijn vindt. Door de vele ervaring kunnen de instructeurs zich goed aanpassen op jouw behoeften. Hierdoor wordt rijles volgen een stukje makkelijker en leuker. Wij vinden het enorm belangrijk dat rijlessen in Amsterdam leuk zijn en niet vervelend. Bij onze rijschool kun je al vanaf 16,5 jaar oud beginnen met autorijden. Zo leer je vroeg rijden en heb je alle tijd om je voor te bereiden op het praktijkexamen. Onze rijschool Amsterdam is speciaal voor vrouwen en past haar lessen aan op jouw behoeften. 

Hoe zien de rijlessen Amsterdam eruit?

Bij onze rijschool rijden we enkel in moderne en goed onderhouden auto’s. Dit geeft jou een fijn gevoel tijdens de rijles. Je krijgt altijd een vaste instructeur. Samen bespreek je jouw wensen en behoeften, vervolgens past de instructeur zich hierop aan. De rijlessen moeten fijn zijn voor jou, jij bent immers degene die het rijbewijs gaat halen. Tijdens elke les krijg je tips en legt de instructeur onderdelen uit die je niet snapt. Na elke les voer je een kort feedback gesprek om te bespreken wat er goed ging en waar je volgende keer nog op kan letten. Een rijles duurt 50 minuten, echter maken wij gebruik van bloklessen van 100 minuten. Hierdoor kom je meer verschillende verkeerssituaties tegen dan wanneer je slechts 50 minuten les hebt. 

Rijlespakketten bij Lady Rijles 

Bij onze rijschool zijn er verschillende rijlespakketten om te volgen. Wij werken altijd met een proefles. Hierdoor kan de instructeur goed inschatten welk pakket het beste bij jou past. Zo koop je nooit te veel rijlessen. De pakketten voor rijlessen Amsterdam bestaan uit 10, 18, 28 en 36 lessen. Daarnaast bieden wij ook verschillende spoedpakketten, theoriecursussen en nog veel meer! Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie over rijlessen Amsterdam. 

Start met rijlessen Amsterdam

Wil jij op een fijne manier leren rijden? Start dan met rijlessen bij onze rijschool Amsterdam. Onze ervaren instructeurs leren je autorijden op een fijne manier voor jou. Vraag vandaag nog een proefles aan en ga op pad met een van onze instructeurs. Door de proefles kan de instructeur goed inschatten wat jij nodig hebt. Hopelijk tot snel bij ons in de auto!