De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijlessen bij rijschool Zoetermeer 

Het is zover! Je mag eindelijk beginnen met het volgen van rijles. Maar welke rijschool moet je kiezen? Hoeveel lessen heb ik nodig? Geen zorgen. Bij Lady Rijles helpen we je graag. Onze rijschool Zoetermeer is de perfecte rijschool voor vrouwen. Onze ervaren instructeurs en moderne auto’s creëren de perfecte omgeving voor jou om te leren autorijden. Hoeveel lessen je nodig hebt, kunnen onze instructeurs goed inschatten na een proefles. Wij willen iedereen graag op een juiste manier leren rijden en rijles leuk maken. Wil je meer weten over onze rijschool? Lees dan even verder. 

De instructeurs van rijschool Zoetermeer

Bij onze rijschool vinden we het enorm belangrijk dat je je veilig voelt in de auto en het naar je zin hebt. Rijles moet leuk zijn, niet vervelend! Daarom werken wij enkel met aardige, sociale en ervaren instructeurs. Zij zijn geschikt om je auto te leren rijden en doen dit op een fijne manier aangepast aan jouw behoeften. Als je ergens moeite mee hebt kun je dit aangeven bij de instructeur. Zij kunnen dan de volgende les aanpassen zodat je extra kunt oefenen op dit onderdeel. Hierdoor ben je helemaal klaar voor het praktijkexamen bij het CBR! Je leert je instructeur echt kennen tijdens de rijlessen. Zo blijft lessen ook gezellig terwijl je ook nog eens goed leert autorijden. De instructeurs rijden enkel in moderne lesauto’s die up to date zijn. Dat is nog eens fijn auto leren rijden! 

De pakketten van rijschool Zoetermeer

Tijdens de proefles kan de instructeur erg goed inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben om je rijbewijs te halen. Wij bieden pakketten van 10, 18, 28 en 36 lessen. Wanneer je een pakket afneemt bij onze rijschool krijg je altijd een vaste instructeur, moderne lesauto, een leskaart en het praktijkexamen. Met een pakket ben je dus helemaal voorbereid om het rijbewijs te halen. Onze instructeur geeft een inschatting van het aantal lessen dat je nodig gaat hebben. Vervolgens kun je het best passende pakket aanschaffen. Hierdoor betaal je nooit te veel! Je kunt natuurlijk altijd lessen bijkopen als je er toch meer nodig hebt dan in het pakket. 

Ben je op zoek naar een snellere manier om je rijbewijs te halen? Dan kun je ook gebruikmaken van een van onze spoed programma’s. Je kunt zelfs in één dag je rijbewijs halen door vijf lessen te volgen op een dag. Je kunt er ook zeven dagen over doen. Er is enorm veel mogelijk bij onze rijschool Zoetermeer. Voor alle tarieven die wij hanteren, kun je terecht op de tarievenpagina. Hier vind je overzichtelijk alle prijzen voor alle verschillende lessen en pakketten. 

Start met rijles bij Lady Rijles

Wil je graag autorijden bij een goede rijschool? Start dan met rijlessen bij rijschool Zoetermeer! Onze ervaren instructeurs nemen je mee door het verkeer en leren je alles over autorijden. Zo wordt het rijbewijs halen een stukje makkelijker! Waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een proefles aan. Tot snel bij Lady Rijles in de auto.