De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijlessen Den Haag bij Lady Rijles

Ben jij op zoek naar een geschikte rijschool in de omgeving van Den Haag? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze rijschool is speciaal opgericht voor vrouwen uit de omgeving van Den Haag die op een leuke en leerzame manier willen leren autorijden. Wij verzorgen lessen die afgestemd zijn op jouw behoeften en maken autorijden leuk! Ben je benieuwd naar onze rijschool? Lees dan even verder! We vertellen je graag meer over onze rijlessen Den Haag en onze werkwijze! 

Belang van vertrouwen tijdens rijlessen Den Haag

Het leren autorijden is een hele ervaring en kan in het begin erg spannend zijn! Geen zorgen, het is geheel normaal dat je gespannen bent voor de eerste rijles. Bij Lady Rijles snappen wij dit als geen ander. Daarom passen wij onze lessen aan op jouw behoeften. Dit kun je zelf aangeven, echter zijn onze instructeurs altijd ervaren en kunnen hierdoor goed inschatten waar jij extra aandacht aan moet geven. Met vertrouwen autorijden is erg belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd een vaste instructeur die je echt leert kennen. De instructeur is opgeleid en gepassioneerd door autorijden. Om nog meer vertrouwen te kweken bij jou als chauffeur krijg je bij ons altijd: 

  • Vaste en ervaren instructeur; 
  • Advies en feedback op je rijvaardigheid;
  • Een moderne en goed onderhouden lesauto;
  • Vrijheid om aan te geven waar je op wilt oefenen.

Door onze werkwijze kun jij vertrouwt achter het stuur kruipen. Hierdoor leer je tevens beter en sneller autorijden dan wanneer je geen gevoel van vertrouwen hebt achter het stuur! Onze rijlessen Den Haag zijn de manier voor jou om te leren autorijden! 

Pakketten bij Lady Rijles

Voor de rijlessen Den Haag bieden wij verschillende pakketten. Bij alle pakketten krijg je een vaste instructeur, nieuwe lesauto, leskaart, advies en het praktijkexamen. Tevens kun je direct beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar oud bent! Hierdoor leer je op jonge leeftijd al autorijden en ontwikkel je de vaardigheden! Het eerste pakket bestaat uit 10 lessen en kost €499. Het daaropvolgende pakket bestaat uit 18 lessen en kost €750. Pakket 3 heeft 28 lessen en een prijs van €1150. Het grootste pakket dat wij bieden bevat 36 lessen en kost €1500. 

Een rijles duurt altijd 50 minuten. Vaak werken wij in blokuren, hierdoor kun je beter de vaardigheden ontwikkelen en meer verschillende situaties verkennen. Een blokuur duurt dus 100 minuten bij ons als het gaat om rijlessen Den Haag. Naast onze vaste pakketten bieden wij ook spoedpakketten aan. Heb je haast bij het halen van je rijbewijs? Kijk dan op onze tarievenpagina voor de mogelijkheden! 

Rijlessen Den Haag

Ben jij er klaar voor om een ervaren chauffeur te worden? Begin dan met de rijlessen van Lady Rijles. Wij verzorgen rijlessen, afgestemd op jouw behoeften, met ervaren instructeurs. Hierdoor word je opgeleid tot ervaren bestuurder en leer je op een goede manier autorijden die ook nog eens fijn is voor jou! Wij hopen je snel te kunnen begeleiden op de weg en je op te leiden tot een bestuurder met zelfvertrouwen op de weg! Bekijk ons aanbod op de tarievenpagina.