Rijlessen Nijmegen

Home / Rijlessen Nijmegen

Rijlessen Nijmegen

Ben jij een inwoner van de provincie Gelderland, 16,5 jaar of ouder, een vrouw en iemand die aan het zoeken is naar een goede rijschool? Lady Rijles specialiseert zich in rijles voor vrouwen en biedt lessen aan op verschillende plekken in Gelderland, denk hierbij aan:

  • Rijlessen Arnhem
  • Rijlessen Doetinchem
  • Rijlessen Harderwijk
  • Rijlessen Zutphen
  • Rijlessen Apeldoorn
  • Rijlessen Nijmegen

Autorijschool Gelderland

Jij wilt graag dat roze pasje in je portemonnee steken en trots achter het stuur klimmen. Dat begrijpen wij bij Lady Rijles helemaal. Daarom helpen wij jou om alle autorijvaardigheden onder de knie te krijgen, maar wel op jouw eigen tempo. Wil je liever een half jaar doen over rijles met een les per week? Dat kan. Als je liever super snel je rijbewijs hebt, kun je ook een spoedopleiding van 3 dagen kiezen. Dan heb je dat roze pasje binnen een week op zak!

Rijles Gelderland

Naast rijles in een schakelauto bieden onze rijscholen ook lessen aan in een automaat. We bieden lesblokken aan van 30, 50  minuten en je kunt al een les nemen vanaf 20 euro. Bij Lady Rijles heb je altijd een vaste instructeur en een vaste lesauto, wel zo makkelijk! Is je interesse gewekt? Maak een afspraak voor een  proefles en kijk of Lady Rijles iets voor je is. Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.