De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Rotterdam

OP ZOEK NAAR EEN RIJSCHOOL ROTTERDAM? LADY RIJLES IS DE NUMMER 1 KEUZE

Op zoek naar een autorijschool in de omgeving van Rotterdam? Wij zijn Lady Rijles, een ervaren en vertrouwde rijschool bij jou in de buurt. Wij helpen jou met het behalen van dat felbegeerde roze papiertje en zorgen ervoor dat jij straks veilig in het verkeer navigeert.

VEILIG LESSEN BIJ ONZE AUTORIJSCHOOL ROTTERDAM

Bij Lady Rijles geldt het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Wij bieden rijlessen aan waarmee we jou klaarstomen tot een zelfverzekerde automobilist. En je kunt bij ons al rijles krijgen vanaf 20 euro en super makkelijk betalen in termijnen.

LOSSE LESSEN OF LESPAKKETTEN BIJ ONZE RIJSCHOOL

Daarnaast kun je kiezen voor losse lessen of een van de vier lespakketten die wij bij Lady Rijles aanbieden. Onze autorijschool in Rotterdam zorgt ervoor dat jij straks zelfstandig en met vertrouwen de weg op kunt. Ons hoge slagingspercentage is daar het bewijs van.

HAAL SUPERSNEL JE RIJBEWIJS MET ONZE SPOEDOPLEIDING

Heb je haast en wil je je rijbewijs binnen drie dagen hebben? Daarvoor biedt onze rijschool Rotterdam spoedopleidingen van 3 dagen aan, zodat je alles wat je moet weten binnen die 3 dagen leert en op het praktijkexamen kunt uitvoeren.

LESSEN IN EEN AUTOMAAT? DAT KAN!

Ook kun je bij onze rijschool rotterdam rijles krijgen in een automaat. Dat is wel zo handig, want met de opkomst van de elektrische auto wordt lessen in een schakelauto steeds minder belangrijk. Weet je niet zeker of rijles in een schakelauto of een automaat beter bij je past? Denk dan eerst goed na over de auto waarin je na je rijbewijs wilt gaan rijden.

Is dat waarschijnlijk een schakelauto, bijvoorbeeld omdat je ouders zo’n auto hebben en je deze mag lenen? Dan is het beter om lessen te volgen waarin je leert schakelen. Ga je na je lessen toch al in een automaat rijden? Of misschien zelfs in een elektrische auto? Dan is een rijbewijs voor automaat ook een prima keuze.

IS LESSEN IN EEN AUTOMAAT GOEDKOPER?

Veel mensen denken dat rijlessen volgen in een automaat minder tijd kost dan in een schakelauto en dus goedkoper is, maar dit is niet per se waar. Tijdens de autorijlessen leer je namelijk niet alleen hoe je de auto bedient, maar ook hoe je omgaat met het verkeer om je heen. Bij onze rijschool merken we dat dit de bestuurders van een schakelauto ongeveer evenveel tijd kost als de bestuurders van een voertuig met automatische transmissie.

Bij twijfel kun je ook altijd even contact met opnemen voor advies. Onze rijschool Rotterdam helpt je graag verder.

MELD JE AAN BIJ LADY RIJLES EN START JOUW AVONTUUR ACHTER HET STUUR!

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met onze rijschool voor een proefles. Bel 06 – 432 56 990 of stuur een mailtje naar info@ladyrijles.nl en wie weet zit jij straks bij ons achter het stuur!

Stadsplein_

Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

GOEDKOPE LESSEN ROTTERDAM: DIT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Ben je al een tijdje op zoek naar een goede en goedkope rijschool Rotterdam en omgeving? Dan is Lady Rijles precies wat je nodig hebt. Met onze betaalbare cursussen alleen beschikbaar voor vrouwen (en het is niet alleen omdat ze dames zijn!), zullen de deskundige instructeurs van onze rijschool iedereen leren hoe te rijden als een pro!

DIT KUN JE VAN ONZE LESSEN VERWACHTEN

Met onze flexibele planning, kun je kiezen waar en wanneer je wilt rijlessen bij onze rijschool in Rotterdam. De instructeurs van onze autorijschool geven feedback na elke les, zodat studenten precies weten wat er goed of slecht ging tijdens hun rijtijd samen!

We gebruiken alleen moderne lesauto’s voor lessen omdat ze schoon zijn zonder rommel binnen of buiten het voertuig, wat zorgt voor een plezierige ervaring voor iedereen.

Een ander voordeel van onze moderne lesauto’s is dat deze over een uitstekende verkeersveiligheid beschikken en dat ze ook nog eens heel comfortabel rijden. Ook zijn de auto’s zuinig qua brandstof, waardoor je het milieu niet onnodig belast.

DE MOGELIJKHEDEN VAN LADYRIJLES ROTTERDAM

De blokles duurt 100 minuten. Je kunt kiezen voor losse rijlessen of een voordelig pakket dat beschikbaar is vanaf 10 rijlessen bij onze rijschool Rotterdam. Als je meer voorbereiding wilt voordat je het theorie-examen aflegt, kun je bij onze rijschool Rotterdam ook een theoriecursus volgen! Onze autorijschool heeft hier uitstekende cursussen voor in de aanbieding.

Wij bieden ook spoedcursussen van 3, 5 of 10 dagen aan. Hierdoor haal je lekker snel je rijbewijs en kun je al na enkele dagen of weken de weg op. Wil je snel zelfstandig zijn of heb je met spoed je rijbewijs nodig? Dan is zo’n spoedpakket in omgeving Rotterdam (maar ook daarbuiten) een heel goede keus voor het volgen van rijlessen.

Bekijk alle pakketten op onze tarievenpagina.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Vraag om meer informatie of plan direct een proefles bij onze autorijschool. Deze is bij afname van een lespakket zelfs helemaal gratis! Bel 06-43 25 69 90 of mail naar: info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

VEILIGE RIJSCHOOL ROTTERDAM VOOR VROUWEN

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit tijdens je autorijles. Bij onze rijschool Rotterdam willen we elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Vaste en ervaren rij-instructeur
Advies en feedback over je rijvaardigheid
Goed onderhouden en moderne lesauto
Speciale rijschool voor vrouwen!

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan autorijschool Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staat onze rijschool voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt bij onze autorijschool al beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder.

OPFRISCURSUS NODIG? OOK DAT KAN BIJ LADY RIJLES!

Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want onze rijschool Rotterdam biedt ook opfriscursussen aan.

Tijdens zo’n opfriscursus leer je stap voor stap opnieuw hoe je op veilige wijze autorijdt. De cursussen van onze autorijschool zijn ook geschikt als je moeite hebt met parkeren, rijden op de snelweg of rijden in een drukke stad. Ook als je angst of onzekerheid ervaart tijdens het autorijden, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk hebt gehad of het verkeer te druk vindt, helpen we je graag op weg naar meer zelfvertrouwen tijdens onze rijlessen. Samen met jou kijkt onze rijschool stapsgewijs welke hulp je nodig hebt om weer met een goed gevoel achter het stuur te kruipen in omgeving Rotterdam.

Wil je meer weten over de opfriscursussen van onze rijschool Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact op met onze autorijschool voor informatie.

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]