De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam

Op zoek naar een autorijschool in de omgeving van Rotterdam? Wij zijn Lady Rijles, een ervaren en vertrouwde rijschool bij jou in de buurt. Wij helpen jou met het behalen van dat roze papiertje en zorgen ervoor dat jij straks veilig het verkeer navigeert.

Autorijschool Rotterdam

Bij Lady Rijles geldt het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Wij bieden rijlessen aan waarmee we jou klaarstomen tot een zelfverzekerde automobilist. En je kunt bij ons al rijles krijgen vanaf 20 euro en super makkelijk betalen in termijnen. Daarnaast kun je kiezen voor losse lessen of een van de vier lespakketten die wij bij Lady Rijles aanbieden. Wij zorgen ervoor dat jij straks zelfstandig en met vertrouwen de weg op kan.

Spoedopleiding

Heb je haast en wil je je rijbewijs binnen drie dagen hebben? Daarvoor bieden wij spoedopleidingen van 3 dagen aan, zodat je alles wat je moet weten binnen die 3 dagen leert en op het praktijkexamen kunt uitvoeren. Ook kun je bij ons rijles krijgen in een automaat. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een proefles. Bel 06 – 432 56 990 of stuur een mailtje naar info@ladyrijles.nl en wie weet zit jij straks bij ons achter het stuur!

Rijschool Rotterdam

Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Goedkope rijlessen Rotterdam

Ben je al een tijdje op zoek naar een goede en goedkope rijschool in de omgeving van Rotterdam? Dan is Lady Rijles precies wat je nodig hebt. Met onze betaalbare cursussen alleen beschikbaar voor vrouwen (en het is niet alleen omdat ze dames zijn!), zullen deze deskundige instructeurs iedereen leren hoe te rijden als een pro!

Wat bieden wij?

Met onze flexibele planning, kun je kiezen waar en wanneer je wilt rijlessen. Onze instructeurs geven feedback na elke les, zodat studenten precies weten wat er goed of slecht ging tijdens hun rijtijd samen! We gebruiken alleen moderne lesauto’s voor lessen omdat ze schoon zijn zonder rommel binnen of buiten het voertuig, wat zorgt voor een plezierige ervaring voor iedereen.

De mogelijkheden

De blokles duurt 100 minuten. Je kunt kiezen voor losse rijlessen of een voordelig pakket dat beschikbaar is vanaf 10 rijlessen voor. Als je meer voorbereiding wilt voordat je het theorie-examen aflegt kun je bij ons ook een theoriecursus volgen! Wij bieden ook spoedcursussen van 3, 5 of 10 dagen aan. Bekijk alle pakketten op onze tarieven pagina.

Vraag om meer informatie of plan direct een proefles. Deze is bij afname van een lespakket zelfs helemaal gratis! Bel 06-43 25 69 90 of mail naar: info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Rotterdam en omgeving

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit. We willen elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Vaste en ervaren rij-instructeur
Advies en feedback over je rijvaardigheid
Goed onderhouden en moderne lesauto
Speciale rijschool voor vrouwen!

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staan we voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt ook beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder. Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want we bieden ook opfriscursussen aan.

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

Chat openen