Rijschool Alkmaar

Home / Rijschool Alkmaar

Rijschool Alkmaar

Ben je aan het zoeken naar een rijschool in Alkmaar die vrouwen helpt om te leren autorijden? Dan is Lady Rijles Alkmaar de juiste rijschool voor jou. Bij ons haal je op een snelle wijze je rijbewijs.

Kwaliteit rijles bij autorijschool Alkmaar

Wij bieden een hoge kwaliteit aan rijlessen met schakelauto’s en automaten en hebben daardoor al heel veel leerlingen kunnen feliciteren met dat felbegeerde roze pasje. Je wordt bij ons persoonlijk begeleid aan de hand van vier modules die we aanpassen naar jouw wensen en eisen. De Lady Rijles instructeurs zijn vakbekwaam en gepassioneerd door jarenlange ervaring.

Lespakketten

Wij bieden vier soorten lespakketten aan waar jij zelf het aantal lessen in kunt aangeven en waar een gratis proefles bij inbegrepen zit. Het is echter ook mogelijk om losse lessen samen stellen of speciale rijles te volgen als je faalangst hebt. Daarnaast kun je in de derde module een Tussentijdse Toets doen. Echt snel je rijbewijs op zak hebben? Les dan met een spoedopleiding van drie dagen. Wil jij de volgende zijn die we feliciteren met het behalen van je praktijkexamen na al dat harde werk? Vraag nu die gratis proefles aan door te bellen naar 06 – 432 56 990 of een berichtje te sturen naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.