De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Alkmaar

Rijschool Alkmaar

Ben je aan het zoeken naar een rijschool in Alkmaar die vrouwen helpt om te leren autorijden? Dan is Lady Rijles Alkmaar de juiste rijschool voor jou. Bij ons haal je op een snelle wijze je rijbewijs.

Kwaliteit rijles bij autorijschool Alkmaar

Wij bieden een hoge kwaliteit aan rijlessen met schakelauto’s en automaten en hebben daardoor al heel veel leerlingen kunnen feliciteren met dat felbegeerde roze pasje. Je wordt bij ons persoonlijk begeleid aan de hand van vier modules die we aanpassen naar jouw wensen en eisen. De Lady Rijles instructeurs zijn vakbekwaam en gepassioneerd door jarenlange ervaring.

Lespakketten

Wij bieden vier soorten lespakketten aan waar jij zelf het aantal lessen in kunt aangeven en waar een proefles bij inbegrepen zit. Het is echter ook mogelijk om losse lessen samen stellen of speciale rijles te volgen als je faalangst hebt. Daarnaast kun je in de derde module een Tussentijdse Toets doen. Echt snel je rijbewijs op zak hebben? Les dan met een spoedopleiding van drie dagen.

Wil jij de volgende zijn die we feliciteren met het behalen van je praktijkexamen na al dat harde werk? Vraag nu een proefles aan door te bellen naar 06 – 432 56 990 of een berichtje te sturen naar info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]