Rijschool Amersfoort

Home / Rijschool Amersfoort

Rijschool Amersfoort

Rijles volgen in Amersfoort of de omliggende omgeving? Bij ons kun je lessen volgen van 30 of 50 minuten van maandag tot zaterdag.

Autorijschool Amersfoort

Flexibel rijles volgen? Bij onze Lady Rijles rijschool in Amersfoort kun je rijles inplannen op maandag tot vrijdag van 9 tot 9 en op zaterdag van 9 tot 6. Je kunt zovaak een rijles inplannen als jij maar wilt. Je kunt losse lessen volgen of een van de vier lespakketten uitkiezen met 8, 17, 26 of 34 lessen. Als je echt snel je rijbewijs in handen wilt hebben, kies dan voor een spoedopleiding van drie dagen waarin je alles geleerd krijgt. Wij bieden onze studenten de optie om je rijlespakket in termijnen te betalen.

Opties Lady Rijles Amersfoort

Naast spoedopleidingen en reguliere lessen, bieden wij ook rijles met automaatauto’s aan en speciale rijlessen voor vrouwen die met faalangst te maken hebben. Bij ons ben je verzekerd voor een hoog slagingspercentage doordat wij rijles geven aan de hand van de RIS opleiding. Samen met onze rij-instructeurs gaan wij op jouw eigen leertempo de weg op en bedienen we de auto. Wil je graag een proefles bij ons inplannen? Dat kan! Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl en wie weet zit jij over een paar dagen al bij ons in de auto.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.