De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Amersfoort

Rijschool Amersfoort

Rijles volgen in Amersfoort of de omliggende omgeving? Bij ons kun je lessen volgen van 30 of 50 minuten van maandag tot zaterdag.

Autorijschool Amersfoort

Flexibel rijles volgen? Bij onze Lady Rijles rijschool in Amersfoort kun je rijles inplannen op maandag tot vrijdag van 9 tot 9 en op zaterdag van 9 tot 6. Je kunt zovaak een rijles inplannen als jij maar wilt. Je kunt losse lessen volgen of een van de vier lespakketten uitkiezen met 8, 17, 26 of 34 lessen. Als je echt snel je rijbewijs in handen wilt hebben, kies dan voor een spoedopleiding van drie dagen waarin je alles geleerd krijgt. Wij bieden onze studenten de optie om je rijlespakket in termijnen te betalen.

Opties Lady Rijles Amersfoort

Naast spoedopleidingen en reguliere lessen, bieden wij ook rijles met automaatauto’s aan en speciale rijlessen voor vrouwen die met faalangst te maken hebben. Bij ons ben je verzekerd voor een hoog slagingspercentage doordat wij rijles geven aan de hand van de RIS opleiding. Samen met onze rij-instructeurs gaan wij op jouw eigen leertempo de weg op en bedienen we de auto. Wil je graag een proefles bij ons inplannen? Dat kan! Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl en wie weet zit jij over een paar dagen al bij ons in de auto.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]