De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Lady Rijles: de rijschool Amsterdam voor jou!

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool Amsterdam? Bij Lady Rijles ben je aan het juiste adres voor een vlotte en kwalitatieve rijopleiding. Ontdek waarom Lady Rijles dé rijschool van Amsterdam is.

Lady Rijles – rijschool Amsterdam met vele voordelen

Het volgen van jouw rijlessen bij Lady Rijles heeft veel voordelen. Lees dus snel verder!

1. Betaalbare rijlessen Amsterdam

In Amsterdam vind je enorm veel rijscholen die je rijlessen kunnen aanbieden. Lady Rijles onderscheidt zich door een betaalbare rijschool Amsterdam te zijn. We vinden het belangrijk dat het halen van jouw rijbewijs toegankelijk is. Zeker, omdat de kosten erg hoog kunnen oplopen. Omdat wij van mening zijn dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, bieden wij scherp geprijsde rijlessen aan. Zo kun je bij ons verschillende rijlespakketten afnemen, afhankelijk van de hoeveelheid rijlessen die je nodig hebt. Daarbij kan je zelfs een pakket afnemen inclusief het examen! Daarnaast hanteren wij een standaard uurtarief voor rijlessen van slechts 50 euro per uur. Op onze volledige tarievenlijst vind je alle prijzen voor de rijlessen, theoriecursus, examens, en meer.

2. Spoedopleidingen voor snelle resultaten

Als rijschool Amsterdam vinden we het ook belangrijk om spoedcursussen aan te bieden. Daarom kan je bij ons landelijk niveau een spoedopleiding voor jouw rijbewijs volgen. Met deze spoedcursus kun jij tussen de één en zeven dagen al jouw rijbewijs halen! Deze spoedopleiding bieden we als rijschool Amsterdam uiteraard aan in Amsterdam. De verschillende mogelijkheden omtrent de spoedcursus en prijzen hiervan, vind je op onze website. Wil jij dus snel jouw rijbewijs op zak hebben? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

3. Rijlessen automaat

Omdat we als rijschool Amsterdam vaak zien dat leerlingen het onprettig vinden om in een schakelauto rijlessen te volgen, bieden wij ook rijlessen automaat aan. Ook als je bijvoorbeeld door medische redenen niet in staat bent om een auto met handmatige schakeling te berijden, dan kunnen rijlessen automaat voor jou een goede oplossing zijn. We helpen je hierbij graag!

4. Vriendelijke begeleiding binnen rijschool Amsterdam

Aangezien iets nieuws aanleren altijd spannend is, vinden we het belangrijk om jou van vriendelijke begeleiding te voorzien. Dit betekent dat je bij Lady Rijles altijd een vaste, ervaren rijinstructeur hebt. Ook voorzien we je van constructief advies en helpende feedback over je rijvaardigheid en inzicht tijdens de rijlessen.

5. Vrouwelijke rijinstructeurs beschikbaar

Mocht er een of meerdere redenen zijn waarom jouw voorkeur uitgaat naar een vrouwelijke rijinstructeur dan is dat bij onze rijschool Amsterdam geen probleem. Lady Rijles is een rijschool die gespecialiseerd is in rijlessen voor en door vrouwen!

Plan jouw proefles in of neem contact op

Lady Rijles is dé rijschool van Rotterdam, Den Haag, en Amsterdam. Onze vriendelijke rijinstructeurs zorgen ervoor dat je op een veilige en prettige manier leert rijden. Wil je liever eerst zelf ervaren hoe het is om rijlessen bij ons te volgen? Plan dan een proefles bij ons in. Je vraagt deze eenvoudig online aan, en je betaalt slechts 50 euro voor 60 minuten rijles!

Heb je vragen of wil je direct beginnen met rijlessen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via WhatsApp. Start vandaag nog jouw weg naar een veilige en zelfverzekerde bestuurder met Lady Rijles.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Amsterdam en omgeving

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit. We willen elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staan we voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt ook beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder. Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want we bieden ook opfriscursussen aan.

rotterdam
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]