Rijschool Amsterdam

Home / Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Je hebt de hele stad (en land) aan je voeten liggen met een rijbewijs op zak. Maar voordat je dat roze pasje kunt ophalen bij het gemeentehuis, moet er nog wel een keuze gemaakt worden. Voor welke rijschool ga je?

Autorijschool Amsterdam

Rijden in Amsterdam is erg spannend en erg druk. Wil je al op je 16,5e beginnen of wacht je liever nog even? Wat je ook doet, je bent bij onze Lady Rijles rij-opleiding in Amsterdam in goede handen. Dankzij onze persoonlijke begeleiding, vrolijke instructeurs en een heerlijk comfortabele auto, kan jij straks zonder problemen rondrijden in onze grote hoofdstad.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons staat de leerling tijdens de rijlessen centraal. Bij Lady Rijles geven we rijles door te werken met de RIS opleiding. Zo krijg jij waar voor je geld met een uitgebreide en duidelijke rij-opleiding en een lespakket die te betalen is in termijnen. Dankzij de leerlingkaart weet jij precies waar je aan toe bent en waar je nog aan moet werken met je rij-instructeur. Geen zorgen: we laten je geen examen doen als je er nog niet klaar voor bent. Toch haast om examen te doen? Doe dan onze spoedopleiding van 3 dagen. Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor meer informatie.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.