De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Je hebt de hele stad (en land) aan je voeten liggen met een rijbewijs op zak. Maar voordat je dat roze pasje kunt ophalen bij het gemeentehuis, moet er nog wel een keuze gemaakt worden. Voor welke rijschool ga je?

Autorijschool Amsterdam

Rijden in Amsterdam is erg spannend en erg druk. Wil je al op je 16,5e beginnen of wacht je liever nog even? Wat je ook doet, je bent bij onze Lady Rijles rij-opleiding in Amsterdam in goede handen. Dankzij onze persoonlijke begeleiding, vrolijke instructeurs en een heerlijk comfortabele auto, kan jij straks zonder problemen rondrijden in onze grote hoofdstad.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons staat de leerling tijdens de rijlessen centraal. Bij Lady Rijles geven we rijles door te werken met de RIS opleiding. Zo krijg jij waar voor je geld met een uitgebreide en duidelijke rij-opleiding en een lespakket die te betalen is in termijnen. Dankzij de leerlingkaart weet jij precies waar je aan toe bent en waar je nog aan moet werken met je rij-instructeur. Geen zorgen: we laten je geen examen doen als je er nog niet klaar voor bent. Toch haast om examen te doen? Doe dan onze spoedopleiding van 3 dagen. Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor meer informatie.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]