Rijschool Apeldoorn

Home / Rijschool Apeldoorn

Rijschool Apeldoorn

Is het tijd om rijles te gaan volgen en heb je nog geen rijschool in Apeldoorn op het oog? Kom dan lessen bij onze Lady Rijles rijschool!

Autorijschool Apeldoorn

Wil jij rijles volgen en flexibel je lessen kunnen inplannen? Bij ons kun je rijlessen volgen van maandag tot vrijdag van 9 tot 9 en op zaterdag van 9 tot 6. Daarnaast kun je zo vaak rijles volgen in een week als je zelf wilt, of dat nou één keer is of drie keer. Je kunt ervoor kiezen om losse lessen te nemen of een vast aantal lessen in een lespakket te nemen. Wij bieden lessen aan van 30 en 50 minuten en de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Lady Rijles Apeldoorn

Bij onze rijschool in Apeldoorn kun je spoedopleidingen van drie dagen volgen zodat jij binnen een week je rijbewijs hebt. Interesse in lessen met een automaat? Dat kan bij ons ook! Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Van rijles voor vrouwen met faalangst tot opfriscursussen. En dat allemaal met een verzekerd hoog slagingspercentage. Bel 06 – 432 56 990 als je een proefles wilt volgen of stel je vraag via de mail info@ladyrijles.nl. Onze rij-instructeurs stomen jou helemaal klaar voor je praktijkexamen zodat jij daarna veilig de weg op kan.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.