De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Apeldoorn

Rijschool Apeldoorn

Is het tijd om rijles te gaan volgen en heb je nog geen rijschool in Apeldoorn op het oog? Kom dan lessen bij onze Lady Rijles rijschool!

Autorijschool Apeldoorn

Wil jij rijles volgen en flexibel je lessen kunnen inplannen? Bij ons kun je rijlessen volgen van maandag tot vrijdag van 9 tot 9 en op zaterdag van 9 tot 6. Daarnaast kun je zo vaak rijles volgen in een week als je zelf wilt, of dat nou één keer is of drie keer. Je kunt ervoor kiezen om losse lessen te nemen of een vast aantal lessen in een lespakket te nemen. Wij bieden lessen aan van 30 en 50 minuten en de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Lady Rijles Apeldoorn

Bij onze rijschool in Apeldoorn kun je spoedopleidingen van drie dagen volgen zodat jij binnen een week je rijbewijs hebt. Interesse in lessen met een automaat? Dat kan bij ons ook! Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Van rijles voor vrouwen met faalangst tot opfriscursussen. En dat allemaal met een verzekerd hoog slagingspercentage. Bel 06 – 432 56 990 als je een proefles wilt volgen of stel je vraag via de mail info@ladyrijles.nl. Onze rij-instructeurs stomen jou helemaal klaar voor je praktijkexamen zodat jij daarna veilig de weg op kan.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]