Rijschool Arnhem

Home / Rijschool Arnhem

Rijschool Arnhem

Wil jij graag rijlessen nemen in Arnhem of de omliggende omgeving? Kom dan lessen bij autorijschool Lady Rijles! Wij hebben een hoog slagingspercentage waardoor jij met zekerheid dat praktijkexamen haalt en als volleerd bestuurder de snelweg opgaat.

Autorijschool Arnhem

Bij ons kun je al rijles krijgen vanaf 20 euro! Je kunt de optie kiezen om per les te betalen of voor een lespakket te kiezen. Het is ook mogelijk om het geld in termijnen te betalen, zodat je al meteen kunt beginnen met lessen! We bieden ook spoedopleidingen van 3 dagen aan en rijles in een automaatauto. Ook als je faalangst hebt, kun je bij ons terecht voor rijles.

Vraag een proefles aan

Wil jij ook zo graag in het bezit zijn van dat roze papiertje en zelfstandig de weg op gaan? Contacteer ons vandaag nog voor een proefles en wie weet zit jij volgende week al op de bestuurdersstoel. Ons motto is ‘speciaal voor vrouwen’ en wij zorgen ervoor dat ook jij als vrouw weet hoe ze moet autorijden. Interesse? Bel nu naar 06 – 432 56 990 of mail je vraag naar info@ladyrijles.nl  Je kunt al bij ons terecht vanaf 16,5 jaar.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.