De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Arnhem

Rijschool Arnhem

Wil jij graag rijlessen nemen in Arnhem of de omliggende omgeving? Kom dan lessen bij autorijschool Lady Rijles! Wij hebben een hoog slagingspercentage waardoor jij met zekerheid dat praktijkexamen haalt en als volleerd bestuurder de snelweg opgaat.

Autorijschool Arnhem

Bij ons kun je al rijles krijgen vanaf 20 euro! Je kunt de optie kiezen om per les te betalen of voor een lespakket te kiezen. Het is ook mogelijk om het geld in termijnen te betalen, zodat je al meteen kunt beginnen met lessen! We bieden ook spoedopleidingen van 3 dagen aan en rijles in een automaatauto. Ook als je faalangst hebt, kun je bij ons terecht voor rijles.

Vraag een proefles aan

Wil jij ook zo graag in het bezit zijn van dat roze papiertje en zelfstandig de weg op gaan? Contacteer ons vandaag nog voor een proefles en wie weet zit jij volgende week al op de bestuurdersstoel. Ons motto is ‘speciaal voor vrouwen’ en wij zorgen ervoor dat ook jij als vrouw weet hoe ze moet autorijden. Interesse? Bel nu naar 06 – 432 56 990 of mail je vraag naar info@ladyrijles.nl  Je kunt al bij ons terecht vanaf 16,5 jaar.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]