Rijschool Assen

Home / Rijschool Assen

Rijschool Assen

Met Lady Rijles maak je de goede keuze als het gaat om rijscholen: wij bieden een hoge kwaliteit rijlessen, super leuke instructeurs met heel veel ervaring en zekerheid van slagen. Tijd om de weg op te gaan in Assen!

Speciaal voor vrouwen

Wij zijn een rijschool in Assen gericht op het rijles geven aan vrouwen. Onze Lady Rijles rijscholen hebben niet voor niets het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Wij helpen vrouwen graag een handje op weg om ze vol zelfvertrouwen de auto te laten bedienen. Ook vrouwen met faalangst kunnen bij ons terecht en de optie om in een automaat in plaats van in een schakelauto les te krijgen is ook een mogelijkheid.

Autorijschool Assen

Woon jij in Assen en wil je graag bij Lady Rijles komen lessen? Wij geven les van maandag tot zaterdag in blokken van 30 of 50 minuten. Kies voor losse lessen of een lespakket van 8, 17, 26 of 34 lessen. Je kun in termijnen betalen. Hierdoor hoef je niet te wachten totdat je betaald hebt om te beginnen met lessen. Als je eerst liever een proefles bij ons volgt kan dat ook. Je kan dan bellen naar 06 – 432 56 990 of een mailtje sturen met de vraag om een proefles naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.