De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Assen

Rijschool Assen

Met Lady Rijles maak je de goede keuze als het gaat om rijscholen: wij bieden een hoge kwaliteit rijlessen, super leuke instructeurs met heel veel ervaring en zekerheid van slagen. Tijd om de weg op te gaan in Assen!

Speciaal voor vrouwen

Wij zijn een rijschool in Assen gericht op het rijles geven aan vrouwen. Onze Lady Rijles rijscholen hebben niet voor niets het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Wij helpen vrouwen graag een handje op weg om ze vol zelfvertrouwen de auto te laten bedienen. Ook vrouwen met faalangst kunnen bij ons terecht en de optie om in een automaat in plaats van in een schakelauto les te krijgen is ook een mogelijkheid.

Autorijschool Assen

Woon jij in Assen en wil je graag bij Lady Rijles komen lessen? Wij geven les van maandag tot zaterdag in blokken van 30 of 50 minuten. Kies voor losse lessen of een lespakket van 8, 17, 26 of 34 lessen. Je kun in termijnen betalen. Hierdoor hoef je niet te wachten totdat je betaald hebt om te beginnen met lessen. Als je eerst liever een proefles bij ons volgt kan dat ook. Je kan dan bellen naar 06 – 432 56 990 of een mailtje sturen met de vraag om een proefles naar info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]