Rijlessen Barendrecht | 20,- euro per rijles

Home / Rijlessen Barendrecht | 20,- euro per rijles

Rijschool Barendrecht

Op zoek naar goedkope rijlessen en een rijschool in Barendrecht? Kies voor Lady Rijles!

Wij zijn niet zomaar een rijschool. Dankzij onze jarenlange ervaring en kwalitatief hoge rijlessen staan wij garant dat jij op een prettige manier je rijbewijs kunt halen. Wij werken met positieve, geduldige rij-instructeurs die jou zo goed mogelijk zullen bijstaan. Ook komen wij je financieel graag tegemoet met onze goedkope rijlessen (20 euro per rijles).

Om jou te helpen je rijbewijs op een zo aangenaam mogelijke manier te voltooien, rijd je tijdens de opleiding altijd in dezelfde leswagen. Zo kun je vertrouwd de weg op. Tevens bieden wij naast het rijlessen in een gewone auto ook de mogelijkheid om te rijlessen met een automaat.

Wij hebben voor ieder wat wils. Zo is er een ruim aanbod van rij-lespakketten, al vanaf 249 euro. Ook is er een spoedprogramma van 3, 5 of 10 dagen als jij zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen. Wil jij graag een rij-lespakket nemen maar zit je wat krap bij kas? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid om te betalen in termijnen. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaande contactgegevens. Voor andere vragen of als je direct een proefles wilt plannen, bel dan naar 06-43 25 69 90 of stuur een e-mail: info@ladyrijles.nl.

Wij hopen je gauw te verwelkomen!

 

Meer informatie:

>>Autorijles pakketten en tarieven

>>Betaalmogelijkheden per rijles

>>Het nieuwe rijden

>>Goedkope rijlessen (20,- euro per rijles) 

>>Contact rijschool Lady Rijles

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.