De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Breda

Rijschool Breda

Bij onze Lady Rijles rijschool in Breda kun je rijles krijgen van 30 of 50 minuten. Onze lessen worden flexibel ingepland zodat jij op jouw eigen tijden rijles kan volgen en ook nog eens op jouw eigen leertempo.

Autorijschool Breda

Onze rij-instructeurs geven van maandag tot zaterdag rijlessen en je kunt zo vaak lessen per week als je dat wilt. Als je nou echt snel je rijbewijs wilt halen kun je bij ons een spoedopleiding van drie dagen volgen. Een losse les van 30 minuten kost 20 euro, maar je kunt ook een lespakket nemen. We bieden er vier aan en deze variëren van 8 lessen tot 34 lessen. Bij ons heb je de optie om in termijnen te betalen.

Lady Rijles Breda

Je kunt bij ons ook rijles krijgen in een automaat of speciale rijles volgen als je last hebt van faalangst. Onze rijschool in Breda werkt met de RIS opleiding waardoor we verzekerd zijn van een hoog slagingspercentage. Straks stap jij zelfverzekerd op de bestuurdersstoel om je praktijkexamen af te leggen. Maar eerst een proefles natuurlijk! Als je er eentje wilt inplannen kun je bellen naar 06 – 432 56 990 of je vraag mailen naar info@ladyrijles.nl.

Rijschool Breda
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Goedkope rijlessen Breda

Als je op zoek bent naar een goedkope en goede rijschool in de omgeving van Breda, dan is Lady Rijles je beste optie. Zij bieden een van de soort cursussen die elke vrouw kan helpen om achter het stuur te krijgen met gemak! Schrijf je vandaag nog in voor een proefles.

Je krijgt altijd positieve feedback van je rijinstructeur. Ze zijn er voor je aan het einde van elke les, het geven van eerlijke kritiek, zodat verbetering kan worden gemaakt snel en efficiënt! Je zult genieten van onze moderne lesauto’s zowel schakel als automaat – we willen ervoor zorgen dat alle studenten waar voor hun geld krijgen.

Vraag om meer informatie of plan direct een proefles. Deze is bij afname van een lespakket zelfs helemaal gratis! Bel 06-43 25 69 90 of mail naar: info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Breda en omgeving

Leren rijden kan een hele ervaring zijn, maar het is ook heel spannend als je voor het eerst achter het stuur kruipt. We willen dat onze studenten niet alleen zelfverzekerde chauffeurs worden; ze moeten deze cursus verlaten met een goed gevoel!

Leer autorijden bij Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een instructeur die alle kneepjes kent, zijn wij je nummer één keuze!

Wij hebben een breed scala aan rijlessen voor mensen die weer achter het stuur willen kruipen. Of je nu net aan je avontuur begint of op zoek bent naar opfriscursussen, wij hebben wat er nodig is!

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

Chat openen