De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Capelle aan den IJssel

Capelle aan den ijssel

Bij Lady Rijles Rijschool Capelle aan den IJssel staan vrouwen centraal. Onze rijinstructeurs zijn speciaal opgeleid om vrouwen op een professionele en vrouwvriendelijke manier te begeleiden bij het behalen van hun rijbewijs. Of je nu al jaren wilt rijden of net begint met rijlessen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Lady Rijles Rijschool Capelle aan den IJssel?

  • Vrouwvriendelijk: Bij ons staan vrouwen centraal en weten we precies hoe we jou op een professionele en vrouwvriendelijke manier kunnen begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.
  • Professionele rijinstructeurs: Onze rijinstructeurs zijn zeer ervaren en hebben een hoog slagingspercentage. Zij weten precies hoe ze jou op een professionele manier kunnen begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.
  • Ruim aanbod aan rijlessen: Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten rijlessen, zoals individuele rijlessen, spoedcursussen en rijlessen in een automaat. Zo kun je op jouw eigen tempo en op een manier die bij jou past leren rijden.

Maak nu een afspraak bij Lady Rijles Capelle aan den IJssel

Wil jij graag je rijbewijs behalen met behulp van de professionele en vrouwvriendelijke rijinstructeurs van Lady Rijles Rijschool Capelle aan den IJssel? Maak dan nu een afspraak en start vandaag nog met het behalen van je rijbewijs! Onze rijinstructeurs staan klaar om jou te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs, zodat jij snel en veilig de weg op kunt gaan.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

Chat openen