De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijlessen Delft | 20,- euro per rijles

Rijschool Delft

Ben jij op zoek naar een rijschool Delft? Dan ben je bij Lady Rijles op het juiste adres! Wij verzorgen rijlessen speciaal voor vrouwen. Onze rijlessen duren 50 minuten, echter werken wij vaak in blokuren en duurt een les dus 100 minuten. Tijdens de lessen leer je alles over autorijden en het verkeer. Door onze ervaren instructeurs garanderen wij dat je snel je rijbewijs kunt halen! Benieuwd wat Lady Rijles als rijschool Delft te bieden heeft? Hier vind je enkele voordelen:

  • Beginnen vanaf 16,5;
  • Ervaren instructeurs;
  • Flexibele lessen;
  • Goedkope lessen;
  • Verschillende pakketten.

Beginnen vanaf 16,5 jaar bij onze rijschool Delft

Tegenwoordig mag je al beginnen met rijles volgen vanaf 16,5 jaar oud! Dus ook bij Lady Rijles. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden de eerste keer dat je gaat autorijden. Dit kan natuurlijk erg spannend zijn, daarom zullen wij je op een rustige manier begeleiden in de auto. Hierdoor kun je alvast wennen aan de auto, het verkeer en de weg. Geen haast en alles op jouw eigen manier bij rijschool Delft. 

Ervaren instructeurs

Wij werken bij onze rijschool enkel met ervaren instructeurs. Zij weten precies wat de juiste manier is en wat jij nodig hebt. Onze instructeurs zullen na elke les vertellen wat er goed ging en wat volgende keer wat beter kan. Hierdoor kun jij in de volgende les oefenen met deze aspecten en leer je het snelst. Samen zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk het rijbewijs haalt in een veilige en fijne omgeving voor jou. De instructeurs beschikken over een nieuwe moderne auto zodat je een goed gevoel hebt met de auto. Hier moet je tevens het praktijkexamen in uitvoeren, daarom rij je altijd in dezelfde auto en heb je altijd dezelfde instructeurs. 

Flexibele lessen

Bij rijschool Delft zijn de lessen erg flexibel. Rijlessen in Delft kan lastig zijn, daarom passen wij de lessen geheel aan op jouw behoeften. Wil je meer oefenen op de snelweg of juist in de stad? Dan gaan we daar aan werken. Jij moet je veilig voelen op de weg en uiteindelijk het examen afleggen. Door de flexibele lessen leer jij geheel op je eigen tempo autorijden, maar wel zo effectief mogelijk. Bij Lady Rijles volg je altijd eerst een proefles, hierdoor kan de instructeur een goede inschatting maken van je niveau en hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. 

Goedkope lessen

Bij onze rijschool Delft betaal je 20 euro per rijles. Hierdoor betaal je nooit te veel en heb je voor een goede prijs rijles. Door de proefles kunnen wij een goede inschatting maken van je niveau en betaal je nooit te veel! 

Verschillende pakketten

Wij bieden verschillende pakketten aan met een aantal rijlessen en het praktijkexamen erin. Naast normale rijlessen bieden wij ook spoedcursussen aan. Wanneer je haast hebt met het halen van je rijbewijs is dit de ideale oplossing voor jou! Je kunt zelfs al in één dag je rijbewijs halen!

Ga met Lady Rijles op pad!

Ben jij klaar om de weg op te gaan? Wacht dan niet langer en vraag nu een proefles aan bij Lady Rijles rijschool Delft. Hopelijk tot snel! 

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]