De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijlessen Delft | 20,- euro per rijles

Rijschool Delft

Ben jij op zoek naar een aangename rijschool in Delft? Lady Rijles biedt jou de oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat hoogwaardige rijopleidingen te geven. Wij hebben gezellige rij-instructeurs die ervoor zorgen dat jij op jouw tempo je rijbewijs haalt!

Bij ons ben je verzekerd van een vaste rij-instructeur. Na elke rijles doorloopt deze samen met jou de pluspunten enreclamebureau online bedrijfspromotie van jouw rijles. Zo weet jij precies wat er goed ging en hoe ver jij al bent. De leswagen waarin je rijdt is comfortabel en goed onderhouden. Zo kun je op een veilige manier leren autorijden. Ook bieden wij een ruim aanbod aan rij-lespakketten. Wij snappen het als je een rij-lespakket niet volledig van tevoren kunt betalen. Daarom is er bij ons de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Door middel van een proefles kom je erachter welk rij-lespakket bij jou past. Vraag naar de mogelijkheden of plan meteen een proefles via: 06-43 25 69 90 of info@ladyrijles.nl

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]