Rijlessen Den Haag (Tip)

Home / Rijlessen Den Haag (Tip)

Rijschool Den Haag

Voor iedereen die op een leuke manier haar rijbewijs wil halen. Je betaalt 20 euro per rijles en leert auto rijden in Den Haag en omgeving.

Waarom Lady Rijles?

Het halen van je rijbewijs in niet altijd gemakkelijk. Het is daarom belangrijk dat jij je tijdens de rijlessen prettig voelt in de leswagen. Lady Rijles is een rijschool speciaal gericht op vrouwen, met vriendelijke rij-instructeurs die weten hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Hoe zien de rijlessen eruit?

Jij krijgt altijd rijles van een vaste rij-instructeur. Aan het einde van de rijles doorloopt deze samen met jou wat er goed en minder goed ging. Zo weet jij waar je volgende keer op kunt letten. Ook de auto waarin je rijdt verandert niet. Wij gebruiken altijd moderne, rookvrije en goed onderhouden leswagens. Losse rijlessen duren 50 minuten en wij hanteren blokuren van 100 minuten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij hebben een ruim aanbod aan rij-lespakketten, bekijk hiervoor de pagina Tarieven. Je kunt deze vooraf betalen, maar als je dat liever niet doet kun je ook betalen in termijnen. Heb je iets meer haast? Kies dan voor een spoed rijopleiding van 3, 5 of 10 dagen. Je betaalt hiervoor geen extra kosten en wordt bij ons snel geholpen. Tot slot is er ook de mogelijkheid om je theorie te halen binnen 3 dagen. Mogelijkheden genoeg dus! Contacteer ons via 06-43 25 69 90 of info@ladyrijles.nl, en dan zien wij jou binnenkort!

 

Meer informatie:

>>Autorijles pakketten en tarieven

>>Betaalmogelijkheden per rijles

>>Het nieuwe rijden

>>Goedkope rijlessen (20,- euro per rijles) 

>>Contact rijschool Lady Rijles

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.