De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Klaar om de auto in te stappen en Den Haag rond te rijden, maar ben je nog op zoek naar een rijschool? Onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’, leren wij meiden en vrouwen hoe je verstandig autorijdt in het drukke verkeer. Wat mannen kunnen, kunnen wij ook!

Autorijschool Den Haag

Bij onze rijschool in Den Haag kun je al les krijgen als je 16,5 jaar bent. En dat vanaf 20 euro per rijles! Je kunt kiezen voor losse lessen of een van de vier lespakketten die we aanbieden en daarnaast bieden we ook nog de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Haast om je rijbewijs te halen? Jij kan dat roze papiertje al in je handen hebben na een spoedopleiding van 3 dagen.

Rijlessen voor dames

Vrouwen kunnen net zo goed autorijden als mannen, iets waar wij bij Lady Rijles alles van af weten. Daarom hebben we ook zo’n hoog slagingspercentage. Door te werken met een RIS opleiding ben jij verzekerd van het halen van het praktijkexamen. Daarna kun je als een verantwoordelijke autobestuurder zelfstandig de weg op en zonder problemen de auto bedienen. Een proefles plannen? Bel ons nu op 06 – 432 56 990 of mail je verzoek naar info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]