Rijschool Den Haag

Home / Rijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Klaar om de auto in te stappen en Den Haag rond te rijden, maar ben je nog op zoek naar een rijschool? Onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’, leren wij meiden en vrouwen hoe je verstandig autorijdt in het drukke verkeer. Wat mannen kunnen, kunnen wij ook!

Autorijschool Den Haag

Bij onze rijschool in Den Haag kun je al les krijgen als je 16,5 jaar bent. En dat vanaf 20 euro per rijles! Je kunt kiezen voor losse lessen of een van de vier lespakketten die we aanbieden en daarnaast bieden we ook nog de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Haast om je rijbewijs te halen? Jij kan dat roze papiertje al in je handen hebben na een spoedopleiding van 3 dagen.

Rijlessen voor dames

Vrouwen kunnen net zo goed autorijden als mannen, iets waar wij bij Lady Rijles alles van af weten. Daarom hebben we ook zo’n hoog slagingspercentage. Door te werken met een RIS opleiding ben jij verzekerd van het halen van het praktijkexamen. Daarna kun je als een verantwoordelijke autobestuurder zelfstandig de weg op en zonder problemen de auto bedienen. Een proefles plannen? Bel ons nu op 06 – 432 56 990 of mail je verzoek naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.