De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijlessen Den Haag (Tip)

Rijschool Den Haag

Het leren autorijden is een hele ervaring en kan erg spannend zijn. Vooral de eerste keer dat je achter het stuur kruipt wordt vaak als spannend ervaren. Bij ons wordt je opgeleid tot een ervaren en zelfverzekerde chauffeur. Onze ervaren instructeurs begeleiden je op een manier die fijn is voor jou. Je kunt bij ons al beginnen met rijles als je 16,5 jaar oud bent. Voor iedereen die op een leuke en fijne manier haar rijbewijs wilt halen is er Lady Rijles! Bij ons kan je al rijlessen volgen vanaf 20 euro per uur, in de omgeving van Den Haag. Wij zorgen ervoor dat jij op een goede en leuke manier je rijbewijs haalt tegen een scherpe prijs. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij onze rijschool Den Haag? Lees dan even verder! 

Waarom Lady Rijles? 

Bij onze rijschool Den Haag snappen we dat het halen van je rijbewijs niet altijd even makkelijk is. Daarom is het belangrijk dat jij je veilig en prettig voelt in de lesauto. Onze rijschool is speciaal gericht op vrouwen. Wij werken enkel met vriendelijke en ervaren rij-instructeurs die jou begeleiden op een manier die jij fijn vindt. Hierdoor creëren we een omgeving waarin je goed kunt presteren en je rijbewijs kunt halen in Den Haag. Enkele voordelen van Lady Rijles rijschool Den Haag zijn:

  • Vriendelijke rij-instructeurs;
  • Een veilige manier van leren rijden;
  • Beginnen vanaf 16,5 jaar;
  • Speciale rijles voor vrouwen. 

Hoe zien rijlessen bij rijschool Den Haag eruit?

Bij ons krijg je altijd les van een vaste rij-instructeur. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en wat je van de instructeur kunt verwachten. Na elke les bespreek je samen wat er goed ging en wat volgende keer nog beter kan. Hierdoor leer je effectief rijden en weet je waar je bij de volgende les op moet letten. Tevens rijd je elke les in dezelfde auto. Zo kun je goed wennen aan de auto die je ook tijdens het praktijkexamen gaat gebruiken. Bij onze rijschool Den Haag maken we gebruik van moderne, rookvrije en goed onderhouden auto’s. De lessen duren altijd 50 minuten en wij hanteren blokuren van 100 minuten. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent! 

Wat zijn de mogelijkheden bij onze rijschool Den Haag?

Bij Lady Rijles kun je terecht voor verschillende pakketten. Voor iedereen is er een juiste optie. Voor alle pakketten kun je terecht op onze tarievenpagina. Je kunt vooraf betalen maar er is ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. 

Naast de normale rijlessen bieden wij ook spoedpakketten aan. Hierbij kun je in 3, 5 of 10 dagen je rijbewijs halen! Je betaalt hiervoor geen extra kosten en wordt snel geholpen! Daarnaast is er de mogelijkheid om je theorie in 3 dagen te halen! Als je echt spoed hebt, kun je ook terecht bij ons!

Beginnen met rijles bij Lady Rijles

Ben jij klaar om te beginnen met rijles bij rijschool Den Haag? Neem dan vandaag nog contact op via: 06 43 25 69 of info@ladyrijles.nl. Wij bespreken graag alle mogelijkheden en zorgen ervoor dat je op een fijne manier jouw rijbewijs kunt halen. Hopelijk tot snel bij Lady Rijles! 

Rijschool Den Haag
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]