Rijschool Deventer

Home / Rijschool Deventer

Rijschool Deventer

Rijschool Lady Rijles is al jarenlang een begrip in Nederland, en ook in de omgeving van Deventer. Onze rijschool werkt met de RIS opleiding waardoor wij op de meest hoog haalbare opleidingsgraad voor rijscholen zitten.

Autorijschool Deventer

Wij geven rijlessen op de manier waarop jij dat prettig vindt en op jouw eigen leertempo. Onze rij-instructeurs leren jou duidelijk aan hoe je de auto moet bedienen en zorgen voor een plezierige tijd op de weg. Samen met jou werken we aan de vier modules van de Rijopleiding In Stappen en sturen we jou veilig en verantwoord de weg op.

De voordelen van Lady Rijles

We hebben natuurlijk veel meer te bieden dan alleen leuke instructeurs en leren op jouw eigen tempo. Je lest met een vaste instructeur en auto, je kan al rijles krijgen vanaf 20 euro en de optie om in termijnen te betalen. Ook kun je bij ons terecht voor spoedopleidingen zodat jij binnen 3 dagen al je rijbewijs op zak hebt. Samen met jou werken we via gestructureerd plan om jou straks als volleerd automobilist op de bestuurdersstoel te zetten.

Meer informatie? Bel naar 06 – 432 56 990. Je kunt ons ook altijd bellen of mailen om een proefles in te plannen. Een mailtje stuur je naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.