Rijschool Eindhoven

Home / Rijschool Eindhoven

Rijschool Eindhoven

Ben jij het ook zat dat je vriendinnen alleen nog maar over autorijles praten en wil je zelf ook gaan lessen? Kom dan rijlessen volgen bij onze Lady Rijles rijschool in Eindhoven, waar we les geven onder het motto ‘speciaal voor vrouwen.’

Autorijschool Eindhoven

Vrouwen kunnen net zo goed het verkeer navigeren en de auto bedienen als mannen en wij bij Lady Rijles bewijzen dat door ons hoge slagingspercentage. Door te werken met de vier modules in de Rijopleiding In Stappen, kunnen wij garant staan dat jij straks jouw praktijkexamen met gemak haalt.

Rijles opties

Naast reguliere rijlessen bieden we ook spoedopleidingen van 3 dagen aan, les in een automaat, rijles voor vrouwen met faalangst en theoriecursussen. En je kunt al bij ons lessen vanaf 20 euro! Of je nou liever voor losse lessen betaalt of een van de vier lespakketten uitkiest, bij ons kan het allebei. Je kunt daarnaast ook kiezen om te betalen in termijnen, zodat je al wel kan beginnen aan je rijles. Onze rij-instructeurs zijn er om jou te laten zien hoe leuk autorijden is en hoe je veilig en verstandig de weg op gaat. Interesse in een proefles? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 – 432 56 990 of stuur een mailtje naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.