De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Eindhoven

Rijschool Eindhoven

Ben jij het ook zat dat je vriendinnen alleen nog maar over autorijles praten en wil je zelf ook gaan lessen? Kom dan rijlessen volgen bij onze Lady Rijles rijschool in Eindhoven, waar we les geven onder het motto ‘speciaal voor vrouwen.’

Autorijschool Eindhoven

Vrouwen kunnen net zo goed het verkeer navigeren en de auto bedienen als mannen en wij bij Lady Rijles bewijzen dat door ons hoge slagingspercentage. Door te werken met de vier modules in de Rijopleiding In Stappen, kunnen wij garant staan dat jij straks jouw praktijkexamen met gemak haalt.

Rijles opties

Naast reguliere rijlessen bieden we ook spoedopleidingen van 3 dagen aan, les in een automaat, rijles voor vrouwen met faalangst en theoriecursussen. En je kunt al bij ons lessen vanaf 20 euro! Of je nou liever voor losse lessen betaalt of een van de vier lespakketten uitkiest, bij ons kan het allebei. Je kunt daarnaast ook kiezen om te betalen in termijnen, zodat je al wel kan beginnen aan je rijles. Onze rij-instructeurs zijn er om jou te laten zien hoe leuk autorijden is en hoe je veilig en verstandig de weg op gaat. Interesse in een proefles? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 – 432 56 990 of stuur een mailtje naar info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

Chat openen