De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Eindhoven

Rijschool Eindhoven

Ben jij het ook zat dat je vriendinnen alleen nog maar over autorijles praten en wil je zelf ook gaan lessen? Kom dan rijlessen volgen bij onze Lady Rijles rijschool in Eindhoven, waar we lesgeven onder het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Wij verzorgen lessen afgestemd op jouw behoeften. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een fijne en veilige omgeving om in te leren autorijden. Ben jij benieuwd naar onze rijschool Eindhoven? Lees dan verder, we vertellen je graag meer! 

Autorijschool Eindhoven

Vrouwen kunnen net zo goed het verkeer navigeren en de auto bedienen als mannen en wij bij Lady Rijles bewijzen dat door ons hoge slagingspercentage. Door te werken met de vier modules in de Rijopleiding In Stappen (RIS), kunnen wij garant staan dat jij straks jouw praktijkexamen met gemak haalt. Door de gestructureerde lessen die aangepast worden op jouw behoeften, maak je grote stappen en doe je veel rijervaring op. Hierdoor kun je later als zelfverzekerde chauffeur de weg op. Naast het gebruik van RIS zijn er nog vele andere voordelen van onze rijschool, hieronder vind je enkele voordelen van rijschool Eindhoven: 

  • Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles;
  • Vriendelijke rij-instructeur;
  • Op een veilige manier leren rijden;
  • Begin al vanaf 16,5 jaar;
  • Speciale rijschool voor vrouwen.

Goedkope rijlessen Eindhoven

Lady Rijles biedt de beste rijlessen voor vrouwen in Eindhoven en omgeving. Onze cursussen zijn goedkoop, kwalitatief gedreven door gepassioneerde instructeurs die je met een vriendelijke toon helpen snel je rijbewijs te halen!

Je krijgt rijles van een vaste instructeur die je eerlijke feedback geeft aan het einde van elke les. Op deze manier, of het nu goed of slecht nieuws is over de oefensessies, weet je precies waar je de volgende keer op moet focussen! Jouw instructeur rijdt in een moderne lesauto en zorgt voor schone lucht en een rookvrije omgeving, zodat er geen afleiding is tijdens dit belangrijke proces om beter te worden met autorijden.

Rijles pakketten

De beste manier om je voor te bereiden op je rijexamen is door lessen te nemen. Wij bieden een voordelig pakket aan dat 10 sessies en de theoriecursus omvat, wat je zal helpen klaar te zijn als het tijd is voor het examen! Je kunt ook spoedcursussen krijgen van 3 dagen tot 1 week. Bij rijschool Eindhoven is er veel mogelijk! Wij passen onze lessen aan op jouw behoeften en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk maar op de juiste manier het rijbewijs kunt halen. 

Rijles Eindhoven

Naast reguliere rijlessen bieden we ook les in een automaat, rijles voor vrouwen met faalangst en theoriecursussen aan. Je kunt al bij ons lessen vanaf 20 euro! Of je nou liever voor losse lessen betaalt of een van de vier lespakketten uitkiest, bij ons kan het allebei. Je kunt daarnaast ook kiezen om te betalen in termijnen, zodat je al wel kan beginnen aan je rijles. Onze rij-instructeurs zijn er om jou te laten zien hoe leuk autorijden is en hoe je veilig en verstandig de weg op gaat. Interesse in een proefles bij onze rijschool Eindhoven? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 432 56 990 of stuur een mailtje naar info@ladyrijles.nl. Tot snel!

Rijschool Eindhoven
Haal snel je rijbewijs bij Lady Rijles

Vriendelijke rij-instructeur
Op een veilige manier leren rijden
Begin al vanaf 16,5 jaar
Speciale rijschool voor vrouwen!

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Rijschool voor vrouwen in Eindhoven en omgeving

Leren rijden is een ervaring, maar het kan een beetje zenuwslopend zijn de eerste keer dat je achter het stuur zit. We willen elke leerling opleiden tot een zelfverzekerde chauffeur.

Als je wilt leren rijden, kijk dan niet verder dan Lady Rijles. Met jarenlange ervaring en een deskundige instructeur staan we voor je klaar om te lessen op elk gewenst moment!

Je kunt ook beginnen met het nemen van rijlessen vanaf de leeftijd 16,5 jaar of ouder. Als het al een tijdje geleden is dat je achter het stuur hebt gezeten, maak je geen zorgen, want we bieden ook opfriscursussen aan.

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]