Rijschool Emmen

Home / Rijschool Emmen

Rijschool Emmen

Lady Rijles rijscholen bieden hoge kwaliteit en een hoog slagingspercentage door op jouw eigen leertempo te leren autorijden. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat jij straks dat roze papiertje in handen hebt.

Autorijschool Emmen

Onze Lady Rijles rijscholen zijn gericht op en gespecialiseerd in vrouwen, zo ook onze rijschool in Emmen. Wij willen ervoor zorgen dat vrouwen vol zelfvertrouwen achter het stuur zitten, maar tegelijkertijd verstandig het verkeer navigeren. Ook bieden wij rijlessen aan aan vrouwen met faalangst en vrouwen die liever geen schakelauto bedienen, maar een automaat.

Emmen rijles

Onze Lady Rijles rijschool in Emmen heeft ook de mogelijkheid voor een drie dagen durende spoedopleiding zodat jij super snel je rijbewijs haalt. Wij lessen in Emmen en omgeving en je kunt rijles volgen van maandag tot zaterdag. Onze lessen duren 30 of 50 minuten en natuurlijk halen we je thuis, op school of van je werk op om je daarna ook weer keurig af te zetten. Je mag bij ons in termijnen betalen.

Wat zeg je, tijd voor een proefles? Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor een afspraak, zodat jij straks zelfstandig door Emmen kan rijden en een van onze leuke instructeurs je wegwijs kan maken met het bedienen van de auto.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.