De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Emmen

Rijschool Emmen

Lady Rijles rijscholen bieden hoge kwaliteit en een hoog slagingspercentage door op jouw eigen leertempo te leren autorijden. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat jij straks dat roze papiertje in handen hebt.

Autorijschool Emmen

Onze Lady Rijles rijscholen zijn gericht op en gespecialiseerd in vrouwen, zo ook onze rijschool in Emmen. Wij willen ervoor zorgen dat vrouwen vol zelfvertrouwen achter het stuur zitten, maar tegelijkertijd verstandig het verkeer navigeren. Ook bieden wij rijlessen aan aan vrouwen met faalangst en vrouwen die liever geen schakelauto bedienen, maar een automaat.

Emmen rijles

Onze Lady Rijles rijschool in Emmen heeft ook de mogelijkheid voor een drie dagen durende spoedopleiding zodat jij super snel je rijbewijs haalt. Wij lessen in Emmen en omgeving en je kunt rijles volgen van maandag tot zaterdag. Onze lessen duren 30 of 50 minuten en natuurlijk halen we je thuis, op school of van je werk op om je daarna ook weer keurig af te zetten. Je mag bij ons in termijnen betalen.

Wat zeg je, tijd voor een proefles? Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor een afspraak, zodat jij straks zelfstandig door Emmen kan rijden en een van onze leuke instructeurs je wegwijs kan maken met het bedienen van de auto.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]