Rijschool Enkhuizen

Home / Rijschool Enkhuizen

Rijschool Enkhuizen

Zoek je een rijschool in Enkhuizen of directe omgeving en heb je nog geen besluit gemaakt? Dan is Lady Rijles Enkhuizen dé rijschool waarbij je wilt gaan lessen! Wij helpen je van A naar B met onze enthousiaste instructeurs en comfortabele lesauto.

Autorijschool Enkhuizen

Onze Lady Rijles rijschool in Enkhuizen biedt een heel scala aan rij-opleidingen. De meest voorkomende opleiding is rijles met een schakelauto. Echter bieden we ook opleidingen aan voor automaten en speciale trajecten voor mensen die last hebben van faalangst. Ook bieden we spoedopleidingen zodat jij in drie dagen je rijbewijs kan scoren. Bij iedere rij-opleiding zorgen we voor persoonlijke aandacht en werken we met een leerlingkaart voor verbeteringen en vooruitgang.

Kilometers maken

Rijbewijs halen? Yes! Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage en daardoor ben jij verzekerd van dat roze pasje als je bij ons komt lessen. Je kunt bij ons van maandag tot zaterdag terecht en zelf meerdere keren per week als je dat wilt. Met een lespakket heb je een vast aantal lessen, maar je kunt ook per les betalen of in termijnen. Ook zo’n zin gekregen in rijlessen bij Lady Rijles Enkhuizen? Mail info@ladyrijles.nl voor een proefles of bel 06 – 432 56 990 voor meer informatie.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.