De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Enkhuizen

Rijschool Enkhuizen

Zoek je een rijschool in Enkhuizen of directe omgeving en heb je nog geen besluit gemaakt? Dan is Lady Rijles Enkhuizen dé rijschool waarbij je wilt gaan lessen! Wij helpen je van A naar B met onze enthousiaste instructeurs en comfortabele lesauto.

Autorijschool Enkhuizen

Onze Lady Rijles rijschool in Enkhuizen biedt een heel scala aan rij-opleidingen. De meest voorkomende opleiding is rijles met een schakelauto. Echter bieden we ook opleidingen aan voor automaten en speciale trajecten voor mensen die last hebben van faalangst. Ook bieden we spoedopleidingen zodat jij in drie dagen je rijbewijs kan scoren. Bij iedere rij-opleiding zorgen we voor persoonlijke aandacht en werken we met een leerlingkaart voor verbeteringen en vooruitgang.

Kilometers maken

Rijbewijs halen? Yes! Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage en daardoor ben jij verzekerd van dat roze pasje als je bij ons komt lessen. Je kunt bij ons van maandag tot zaterdag terecht en zelf meerdere keren per week als je dat wilt. Met een lespakket heb je een vast aantal lessen, maar je kunt ook per les betalen of in termijnen. Ook zo’n zin gekregen in rijlessen bij Lady Rijles Enkhuizen? Mail info@ladyrijles.nl voor een proefles of bel 06 – 432 56 990 voor meer informatie.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]