Rijschool Enschede

Home / Rijschool Enschede

Rijschool Enschede

Wil je graag beginnen met rijles en ben je op zoek naar een rijschool in de buurt van Enschede? Zoek niet langer verder: wij bij Lady Rijles helpen je graag de weg op.

Rij-opleidingen autorijschool Enschede

Onze Lady Rijles rijschool in Enschede biedt onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’ diverse rij-opleidingen aan. Als eerste geven we natuurlijk reguliere autorijles. Je kan bij ons meerdere keren per week rijles volgen. We lessen van maandag tot zaterdag en halen je netjes thuis op. Tijdens deze opleiding werken we aan de hand van de RIS modules en houden we je vooruitgang bij met een leerlingkaart zodat jij goed voorbereid je praktijkexamen ingaat.

Andere opties

Naast normale autorijles, kun je bij ons ook spoedopleidingen en opfriscursussen volgen. Voor vrouwen met faalangst geven we speciale rijlessen en ook kun je bij ons rijles krijgen in een automaat. Daarnaast kun je ook nog eens betalen in termijnen. Waar wacht je nog? Vraag nu een proefles aan profiteer van alle voordelen van Lady Rijles. Wij zorgen voor een leuke instructrice die jou aan dat roze pasje helpt en er voor zorgt dat jouw rijlesperiode er een wordt om op terug te kijken. Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor meer informatie.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.