De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Enschede

Rijschool Enschede

Wil je graag beginnen met rijles en ben je op zoek naar een rijschool in de buurt van Enschede? Zoek niet langer verder: wij bij Lady Rijles helpen je graag de weg op.

Rij-opleidingen autorijschool Enschede

Onze Lady Rijles rijschool in Enschede biedt onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’ diverse rij-opleidingen aan. Als eerste geven we natuurlijk reguliere autorijles. Je kan bij ons meerdere keren per week rijles volgen. We lessen van maandag tot zaterdag en halen je netjes thuis op. Tijdens deze opleiding werken we aan de hand van de RIS modules en houden we je vooruitgang bij met een leerlingkaart zodat jij goed voorbereid je praktijkexamen ingaat.

Andere opties

Naast normale autorijles, kun je bij ons ook spoedopleidingen en opfriscursussen volgen. Voor vrouwen met faalangst geven we speciale rijlessen en ook kun je bij ons rijles krijgen in een automaat. Daarnaast kun je ook nog eens betalen in termijnen. Waar wacht je nog? Vraag nu een proefles aan profiteer van alle voordelen van Lady Rijles. Wij zorgen voor een leuke instructrice die jou aan dat roze pasje helpt en er voor zorgt dat jouw rijlesperiode er een wordt om op terug te kijken. Bel 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor meer informatie.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]