Rijschool Gouda

Home / Rijschool Gouda

Rijschool Gouda

Onze rijscholen werken met de RIS-opleiding: de meest hoog haalbare opleidingsgraad wat betreft rijscholen. Wij leveren kwaliteit en zekerheid van slagen, ook in Gouda en omgeving. Ben jij er klaar voor om de wegen van Gouda te verkennen met jezelf als bestuurder?

Autorijschool Gouda

Door les te geven op jouw eigen leertempo en op een ontspannende maar duidelijke manier, wordt het voor jou al gauw makkelijk om de auto te bedienen. Door de vier modules van RIS toe te passen aan onze lessen, zorgen onze instructeurs ervoor dat je op een duidelijke, gestructureerde maar ook leuke manier les krijgt. Want autorijden is ook erg leuk, en dat willen we je graag meegeven.

Lady Rijles voordelen

Bij iedere rijschool kun je rijles nemen, maar bij Lady Rijles krijg je net dat beetje extra. We gaan net die extra kilometer om onze studenten een goede rijervaring te bezorgen, maar ook de beste mogelijkheden. Denk aan spoedopleidingen, rijlessen in een automaat, betalen in termijnen, een hoog slagingspercentage en dat allemaal onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’, omdat vrouwen net zo goed kunnen rijden als mannen.

Voor meer informatie kun je bellen naar 06 – 432 56 990. Als je een afspraak wilt maken voor een proefles bel of mail naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.