De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Gouda

Rijschool Gouda

Onze rijscholen werken met de RIS-opleiding: de meest hoog haalbare opleidingsgraad wat betreft rijscholen. Wij leveren kwaliteit en zekerheid van slagen, ook in Gouda en omgeving. Ben jij er klaar voor om de wegen van Gouda te verkennen met jezelf als bestuurder?

Autorijschool Gouda

Door les te geven op jouw eigen leertempo en op een ontspannende maar duidelijke manier, wordt het voor jou al gauw makkelijk om de auto te bedienen. Door de vier modules van RIS toe te passen aan onze lessen, zorgen onze instructeurs ervoor dat je op een duidelijke, gestructureerde maar ook leuke manier les krijgt. Want autorijden is ook erg leuk, en dat willen we je graag meegeven.

Lady Rijles voordelen

Bij iedere rijschool kun je rijles nemen, maar bij Lady Rijles krijg je net dat beetje extra. We gaan net die extra kilometer om onze studenten een goede rijervaring te bezorgen, maar ook de beste mogelijkheden. Denk aan spoedopleidingen, rijlessen in een automaat, betalen in termijnen, een hoog slagingspercentage en dat allemaal onder het motto ‘speciaal voor vrouwen’, omdat vrouwen net zo goed kunnen rijden als mannen.

Voor meer informatie kun je bellen naar 06 – 432 56 990. Als je een afspraak wilt maken voor een proefles bel of mail naar info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]