De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Gouda

Rijschool Gouda 

Ben jij op zoek naar een rijschool voor vouwen in de omgeving Gouda? Dan ben je bij Lady Rijles op het juiste adres! Onze rijschool werkt met het RIS-opleiding model. Dit is de hoogst haalbare opleidingsgraad wanneer het aankomt op rijscholen. Bij ons weet je dus zeker dat je kwalitatieve rijlessen gaat volgen. Samen met onze rij-instructeurs leer je alle aspecten onder de knie krijgen van het autorijden en de verkeersregels. 

Lessen bij rijschool Gouda

Bij onze rijschool Gouda leer je autorijden op je eigen tempo. Daarnaast zorgen onze ervaren instructeurs ervoor dat dit op een ontspannen maar duidelijke manier gebeurt. Door deze manier van lesgeven wordt het voor jou makkelijker om de auto te bedienen en onder controle te krijgen. De vier modules van RIS dragen hieraan bij en zorgen voor een gestructureerde manier van lesgeven. Alles is duidelijk en overzichtelijk voor jou. Minder zorgen voor jou en meer genieten van het autorijden! 

Voordelen van Lady Rijles

Het volgen van autorijles in Gouda brengt vele voordelen met zich mee. Naast de ervaring en gestructureerde lessen zijn hier nog enkele voordelen: 

  • Vanaf 16,5 jaar rijden;
  • Altijd in een moderne auto rijden;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Speciaal voor vrouwen;
  • Groot aanbod;
  • Betalen in termijnen.

Bij Lady Rijles maak je altijd extra kilometers en krijg je net wat meer advies dan bij andere rijscholen in Gouda. Naast gewone rijlessen bieden wij ook spoedopleidingen en rijles in Gouda in een automaat. Voor allerlei verschillende soorten rijles kun je dus bij ons terecht. 

Tarief

Bij rijschool Gouda kun je al beginnen met rijles vanaf 20 euro per uur! Elke les duurt bij ons 50 minuten. Ook is het mogelijk om blokuren te volgen, hierbij worden 100 minuten aangehouden als standaard. Onze verschillende pakketten zijn zo afgestemd dat er voor ieder een geschikt pakket is. Alle tarieven vind je op de tarievenpagina. Bij onze pakketten krijg je altijd een vaste instructeur, nieuwe lesauto, leskaart, advies, praktijkexamen en kun je direct beginnen met lessen! Onze pakketten bestaan uit 10, 18, 28 en 36 lessen, dus is er ruime keuze en voor ieder de juiste oplossing. Onze instructeurs kunnen na de proefles een goede inschatting geven over hoeveel rijlessen je nodig hebt. Hierbij kun je vervolgens het bijpassend pakket kiezen. 

Spoed

Wanneer je spoed hebt met het halen van je rijbewijs kun je bij ons een spoedcursus volgen bij rijschool Gouda. Hierbij haal je binnen één, twee, drie, vijf, zes of zeven dagen je rijbewijs, afhankelijk van welk pakket je kiest. Het aantal dagen wordt afgestemd op hoe snel je leert! De spoedpakketten zijn ideaal als je haast hebt en bij ons word je snel geholpen.

Vraag een proefles aan

Ben jij klaar om te beginnen met autorijles? Vraag dan vandaag nog een proefles aan en begin zo snel mogelijk met autorijden. Samen met een van onze ervaren instructeurs ga je de weg op en leer je alle fijne kneepjes van het verkeer. Onze rijschool Gouda is speciaal voor vrouwen en zorgt ervoor dat jij straks zelfverzekerd en vol vertrouwen de weg op kan. Neem contact op via 06 432 56 990 of info@ladyrijles.nl

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]