Rijschool Groningen

Home / Rijschool Groningen

Rijschool Groningen

Ook zo’n zin om te beginnen aan rijles? Wij bij Lady Rijles weten daar alles van en staan te popelen om jou met veel plezier de weg op te helpen. Onze autorijschool in Groningen garandeert jou dat je straks vol trots met dat roze papiertje in je handen hebt!

Autorijschool Groningen

Wij zijn een rijschool speciaal voor vrouwen en wij helpen jou om een zelfverzekerde automobilist te worden. Je kunt al bij ons rijlessen vanaf 20 euro en we bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Zo kun je meteen beginnen met lessen! Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om rijles in een automaat te krijgen. Bij ons ga jij straks vol zelfvertrouwen het praktijkexamen in.

Proefles

Je rijbewijs al binnen 3 dagen hebben? Volg dan bij ons een spoedopleiding van 3 dagen en in die tijd brengen we je alles bij wat je moet weten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefles om te kijken of autorijden bij onze rijschool iets voor je is. Je kunt bellen naar 06 – 432 56 990 of een mailtje sturen naar info@ladyrijles.nl. Tijd om met ons de weg op te gaan en jou de fijne kneepjes van het autorijden aan te leren.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.