De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Groningen

Rijschool Groningen

Ook zo’n zin om te beginnen aan rijles? Wij bij Lady Rijles weten daar alles van en staan te popelen om jou met veel plezier de weg op te helpen. Onze autorijschool in Groningen garandeert jou dat je straks vol trots met dat roze papiertje in je handen hebt!

Autorijschool Groningen

Wij zijn een rijschool speciaal voor vrouwen en wij helpen jou om een zelfverzekerde automobilist te worden. Je kunt al bij ons rijlessen vanaf 20 euro en we bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Zo kun je meteen beginnen met lessen! Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om rijles in een automaat te krijgen. Bij ons ga jij straks vol zelfvertrouwen het praktijkexamen in.

Proefles

Je rijbewijs al binnen 3 dagen hebben? Volg dan bij ons een spoedopleiding van 3 dagen en in die tijd brengen we je alles bij wat je moet weten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefles om te kijken of autorijden bij onze rijschool iets voor je is. Je kunt bellen naar 06 – 432 56 990 of een mailtje sturen naar info@ladyrijles.nl. Tijd om met ons de weg op te gaan en jou de fijne kneepjes van het autorijden aan te leren.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]