Rijschool Haarlem

Home / Rijschool Haarlem

Rijschool Haarlem

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Haarlem? Zoek dan niet verder! Lady Rijles verwelkomt jou graag! Wij zijn een rijschool speciaal voor vrouwen. Bij ons kun je voordelig je rijbewijs halen.

Rijles Haarlem

Bij onze autorijschool kun je al lessen vanaf 20 euro. Je kunt in je eigen tempo je rijbewijs halen en dat met behulp van ervaren instructeurs. Het halen van een rijbewijs is voor velen een belangrijke stap in het leven. Het is best spannend en je wilt natuurlijk het liefst lessen bij een autorijschool die jouw optimaal begeleidt. Bij Lady Rijles in Haarlem weten we hoe we jou op een vakkundige manier moeten begeleiden om jouw doel, het halen van het rijbewijs, te halen.

Jouw wensen en eisen

Bij Lady Rijles in Haarlem kun je wekelijks één of meerdere rijlessen volgen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een spoedopleiding. In dat geval kun je het rijbewijs in korte tijd halen. Wil je liever lessen in een automaat? Dat kan ook. Naast schakelauto’s hebben wij ook auto’s die geschikt zijn voor leerlingen die willen lessen in een automaat. Wil je een proefles inplannen? Voor meer informatie kun je bellen naar 06 – 432 56 990. Mailen kan ook naar info@ladyrijles.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.