De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Haarlem

Rijschool Haarlem

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Haarlem? Zoek dan niet verder! Lady Rijles verwelkomt jou graag! Wij zijn een rijschool speciaal voor vrouwen. Bij ons kun je voordelig je rijbewijs halen.

Rijles Haarlem

Bij onze autorijschool kun je al lessen vanaf 20 euro. Je kunt in je eigen tempo je rijbewijs halen en dat met behulp van ervaren instructeurs. Het halen van een rijbewijs is voor velen een belangrijke stap in het leven. Het is best spannend en je wilt natuurlijk het liefst lessen bij een autorijschool die jouw optimaal begeleidt. Bij Lady Rijles in Haarlem weten we hoe we jou op een vakkundige manier moeten begeleiden om jouw doel, het halen van het rijbewijs, te halen.

Jouw wensen en eisen

Bij Lady Rijles in Haarlem kun je wekelijks één of meerdere rijlessen volgen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een spoedopleiding. In dat geval kun je het rijbewijs in korte tijd halen. Wil je liever lessen in een automaat? Dat kan ook. Naast schakelauto’s hebben wij ook auto’s die geschikt zijn voor leerlingen die willen lessen in een automaat. Wil je een proefles inplannen? Voor meer informatie kun je bellen naar 06 – 432 56 990. Mailen kan ook naar info@ladyrijles.nl.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]