Rijschool Harderwijk

Home / Rijschool Harderwijk

Rijschool Harderwijk

Wil je gaan rijlessen in Harderwijk of omgeving? Dan zit je bij onze Lady Rijles rijschool goed. Wij helpen jou veilig de weg op en zorgen ervoor dat jij dat roze papiertje haalt.

Autorijschool Harderwijk

Onze rijschool werkt met de Rijopleiding in Stappen (RIS) en heeft daardoor een hoog slagingspercentage onder onze leerlingen. Aan de hand van onze vier modules leren wij jou hoe je veilig en verstandig het verkeer navigeert en de auto bedient en hoe een praktijkexamen eraan toe gaat tijdens een Tussentijdse Toets. En dat kan al vanaf 20 euro per les!

Proefles in Harderwijk

Je kunt bij ons kiezen of je losse lessen wilt of een lespakket wilt aanschaffen. Het is bij ons mogelijk om in termijnen te betalen, zodat je al meteen kunt beginnen met rijles. Je rijbewijs binnen een week op zak hebben? Doe dan nu een spoedopleiding van 3 dagen leer alles wat je moet weten binnen 72 uur. Ook kun je er voor kiezen om rijles te nemen in een automaat. Interesse in een proefles bij ons? Bel nu 06 – 432 56 990 of mail je verzoek naar info@ladyrijles.nl en plan een proefles in bij een van onze ervaren instructeurs.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.