De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Harderwijk

Rijschool Harderwijk

Wil je gaan rijlessen in Harderwijk of omgeving? Dan zit je bij onze Lady Rijles rijschool goed. Wij helpen jou veilig de weg op en zorgen ervoor dat jij dat roze papiertje haalt.

Autorijschool Harderwijk

Onze rijschool werkt met de Rijopleiding in Stappen (RIS) en heeft daardoor een hoog slagingspercentage onder onze leerlingen. Aan de hand van onze vier modules leren wij jou hoe je veilig en verstandig het verkeer navigeert en de auto bedient en hoe een praktijkexamen eraan toe gaat tijdens een Tussentijdse Toets. En dat kan al vanaf 20 euro per les!

Proefles in Harderwijk

Je kunt bij ons kiezen of je losse lessen wilt of een lespakket wilt aanschaffen. Het is bij ons mogelijk om in termijnen te betalen, zodat je al meteen kunt beginnen met rijles. Je rijbewijs binnen een week op zak hebben? Doe dan nu een spoedopleiding van 3 dagen leer alles wat je moet weten binnen 72 uur. Ook kun je er voor kiezen om rijles te nemen in een automaat. Interesse in een proefles bij ons? Bel nu 06 – 432 56 990 of mail je verzoek naar info@ladyrijles.nl en plan een proefles in bij een van onze ervaren instructeurs.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 60 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

[/db_pb_gallery]