Rijschool Heerenveen

Home / Rijschool Heerenveen

Rijschool Heerenveen

Woonachting in Heerenveen of omgeving en op zoek naar een rijschool gericht op vrouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want bij Lady Rijles werken we met het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Omdat vrouwen net zo goed kunnen autorijden als mannen.

Autorijschool Heerenveen

Bij Lady Rijles werken we met RIS: de Rijopleiding In Stappen. RIS bestaat uit vier modules. In module 1 leer je de auto beheersen en bedienen. In module 2 leer je bijzondere manoeuvres voor bepaalde verkeerssituaties. In module 3 is het tijd voor de moeilijke bediening en beheersing en leg je de Tussentijdse Toets af. In de laatste module leer je veilig en verantwoord rijden om vervolgens het praktijkexamen af te leggen.

Rijlessen in Heerenveen

Bij onze rijschool in Heerenveen kun je al rijles krijgen vanaf 20 euro door middel van losse lessen of een lespakket. Wij bieden ook spoedopleidingen aan, je rijbewijs binnen 3 dagen, en rijles in een automaat. Zin om de weg op te gaan met Lady Rijles? Contacteer ons vandaag nog om een proefles in te plannen. Je kunt bij ons betalen in termijnen. Bel ons op 06 – 432 56 990 of mail je verzoek of vraag naar info@ladyrijles.nl. Wij helpen jou om als verantwoorde bestuurder de auto te bedienen en met plezier te rijden.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.