Rijschool Heerlen

Home / Rijschool Heerlen

Rijschool Heerlen

Onze Lady Rijles rijschool in Heerlen geeft rijles onder het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Geïnteresseerd in rijles bij ons? Lees snel verder om te kijken wat wij aanbieden!

Een RIS opleiding bij autorijschool Heerlen

Als je kiest voor Lady Rijles, kies je voor een RIS opleiding. Met een Rijopleiding In Stappen leer je middels vier modules veilig autorijden en hoe je om moet gaan met verkeerssituaties. Ook werken we met een Tussentijdse Toets zodat jij kan zien of je klaar bent voor het examen. En het mooie: je kunt al bij ons lessen vanaf 20 euro of zelfs je rijbewijs halen in 3 dagen door een spoedopleiding te volgen. Je kunt bij ons ook rijles krijgen in een automaatauto.

Proefrijles

Je weet bij ons precies waar je bent en hoe je ervoor staat met rijlessen, wat natuurlijk super handig is. Onze rijscholen hebben een hoog slagingspercentage en zorgen ervoor dat jij met plezier, maar wel veilig, de weg opgaat. Je kunt vandaag nog contact met ons opnemen om een proefles in te plannen. Het kan maar zo zijn dat jij over een paar dagen al op de bestuurdersstoel kruipt en het gaspedaal indrukt! Bel nu naar 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor meer informatie.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.