De leukste rijschool van heel Nederland!
}

Ma-Vrij, 09:00 tot 21:00

Rijschool Heerlen

Rijschool Heerlen

Onze Lady Rijles rijschool in Heerlen geeft rijles onder het motto ‘speciaal voor vrouwen.’ Geïnteresseerd in rijles bij ons? Lees snel verder om te kijken wat wij aanbieden!

Een RIS opleiding bij autorijschool Heerlen

Als je kiest voor Lady Rijles, kies je voor een RIS opleiding. Met een Rijopleiding In Stappen leer je middels vier modules veilig autorijden en hoe je om moet gaan met verkeerssituaties. Ook werken we met een Tussentijdse Toets zodat jij kan zien of je klaar bent voor het examen. En het mooie: je kunt al bij ons lessen vanaf 20 euro of zelfs je rijbewijs halen in 3 dagen door een spoedopleiding te volgen. Je kunt bij ons ook rijles krijgen in een automaatauto.

Proefrijles

Je weet bij ons precies waar je bent en hoe je ervoor staat met rijlessen, wat natuurlijk super handig is. Onze rijscholen hebben een hoog slagingspercentage en zorgen ervoor dat jij met plezier, maar wel veilig, de weg opgaat. Je kunt vandaag nog contact met ons opnemen om een proefles in te plannen. Het kan maar zo zijn dat jij over een paar dagen al op de bestuurdersstoel kruipt en het gaspedaal indrukt! Bel nu naar 06 – 432 56 990 of mail info@ladyrijles.nl voor meer informatie.

Lady Rijles

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden

Bekijk onze lespakketten

De proefles kost nu tijdelijk € 50 en duurt 75 minuten! Pakket 1 t/m 4 is alleen voor Rotterdam, Den Haag & Amsterdam. In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Lady Rijles.

Esma
8 reviews

review

"Goede intensieve lessen met volledige aandacht, geen spijt van de gemaakte keuze; het is zeker een aanrader!"

Jamuna
5 reviews

review

"Wat een geweldige instructeur! Hij is zeer effectief en in tegenstelling tot andere instructeurs geeft hij om de prestaties van zijn studenten."

Angeline
6 reviews

review

"Een man die goed aanvoelt hoe hij met humor les moet geven, zodat de leerling zich vertrouwd op de weg voelt."

Wil je snel je rijbewijs halen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Lady Rijles.

Chat openen