Rijschool Helmond

Home / Rijschool Helmond

Rijschool Helmond

Bij onze Lady Rijles rijschool in Helmond gaan we voor het veilig en verstandig behalen van dat roze pasje. Door in een ontspannen sfeer te lessen, maken we van jou een zekere weggebruiker die geen een verkeersituatie uit de weg gaat.

Passie voor rijlessen

Lessen in een moderne auto, constante feedback en de mogelijkheden om meerdere malen per week te rijden én ook nog eens in termijnen te betalen. Onze instructeurs doen hun werk met veel liefde en zorgen voor een hoop kennis maar ook een ontspannen sfeer in de auto. Bij ons ben je ervan verzekerd dat jij je praktijkexamen in één keer haalt.

Autorijschool Helmond

Lady Rijles geeft rijles speciaal aan vrouwen en het houdt niet alleen op bij reguliere rijles. Ook als je zo snel mogelijk dat roze pasje op zak wilt hebben, kun je bij ons een spoedopleiding volgen zodat je je praktijkexamen binnen drie dagen kunt halen. Last van faalangst? Dan hebben we een rij-opleiding op maat voor jou. En je mag bij ons al komen lessen als je 16,5 bent!

Wil je graag meer informatie van ons of een proefles inplannen, bel 06 – 432 56 990 of stuur ons een mailtje naar info@ladyrijles.nl

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.